Daly Plastics is now Repeats NE, part of the Repeats Group.
Landbouwfolie recycling bij Repeats NE
Landbouwfolie recycling

Aanmelden landbouwfolie

Via de webshop van Repeats NE kunt u 24 uur per dag een aanvraag doen om uw landbouwfolie te laten inzamelen. Nadat u een persoonlijk account heeft aangemaakt, kunt u eenvoudig uw bestelling en betaling bij ons doen. Bij uw bestelling hoeft u verder alleen aan te geven welk type landbouwfolie u wilt laten ophalen. U betaalt bij iedere bestelling een vast basistarief voor inzameling. In dit tarief zijn de aanrijkosten inclusief het inzamelen en verwerken van 2000 kg landbouwfolie inbegrepen. Nadat u een account heeft aangemaakt, kunt altijd inloggen via de website om de status van uw aanvraag in te zien.

Bekijk onze video van het programma "How it's Done" op RTLZ.

Inloggen

Planning ophalen landbouwfolie

Zodra uw aanvraag bij ons binnen is, gaat onze planner aan de slag om het inzamelmoment in te plannen. Uw aanvraag wordt ingepland in ons rijschema; de route en planning met alle postcodes vindt u overzichtelijk terug op onze website. Zodra de definitieve ophaaldatum bekend is, ontvangt u van ons een e-mail ter bevestiging. Op de dag van de inzameling ontvangt u ook nog een bericht (per e-mail, sms of whatsapp), zodat u weet hoe laat onze chauffeur bij u is om u landbouwfolie op te halen.

Tarieven inzameling landbouwfolie

Als onze chauffeur het landbouwfolie bij u ophaalt, registreert het weegsysteem in de vrachtwagen het gewicht van de totale hoeveelheid landbouwplastic die we bij u hebben ingezameld. U ontvangt dan een weegbon waarop u kunt zien hoeveel kg aan landbouwfolie wij bij u hebben opgehaald. Indien dit meer is dan de 2000 kg die inbegrepen is in het basistarief, ontvangt u van ons een factuur voor de extra ingezamelde hoeveelheid. De factuur ontvangt u via de webshop en daar kunt u ook de bijbetaling direct voldoen.

Registreer direct!